• Gratis verzending bij een besteding vanaf € 39 euro
  • Gratis ophalen in IJsselstein
  • Inpakservice

Hi jij daar, 


Wat onwijs leuk dat je een kijkje neemt op onze website Klein kruimeltje.
Een meisjes droom wat werkelijk is geworden,  een eigen webshop.
Ik (Alisa) kom zelf uit een familie die graag onderneemt zowel bedrijfsmatig als hobbymatig.
Vroeger liep ik met mijn allerliefste mama in de winkel zelf pakketjes samen te stellen, cadeautjes te maken, kleertjes bij elkaar te zoeken, echt een beetje winkeltje te spelen. Mama zij altijd later als je groot bent moet je echt een eigen winkeltje, want dit maakt jou volgens mij heel blij.  En zo geschiede, tijdens mijn zwangerschap vond ik de rust om het ondernemen op te pakken, ik durfde stappen te zetten die ik eerst niet goed durfde maar het is gelukt dankzij de steun van alle mensen om mij heen.
in 2018 is onze dochter Isalynn geboren maar ook mijn mooie bedrijf Klein kruimeltje, waar ik onwijs dankbaar en trots op ben.
Een bedrijf wat o.a in het teken staat voor  en met  mijn dochter, samen mama helpen, centjes verdienen en een mooi spaarcentje weg te kunnen zetten voor Isalynn. 
In het bijzonder wil ik graag mijn moeder Ria bedanken, zij stond altijd voor mij klaar met ideeën, hulp en steun. 
Helaas is zij niet meer onder ons en is overleden op 22 mei 2021 ✰ 

Ook mijn man Jeroen, helpt vaak even mee met pakketjes maken, pakketten aannemen ( en ja dat is soms veel en zwaar!)  en natuurlijk voor de geestelijke ondersteuning  als ik weer eens van alles wil om jullie blij te maken met leuke spulletjes! 
Want als ik iets in me hoofd heb dan heb ik het niet in mijn ....   haha


Heel veel shop plezier gewenst en voor al jullie vragen, ideeën of samenwerkingen kunnen jullie altijd even contact opnemen met ons.

Liefs, 
Alisa, Jeroen, Isalyn


Wij steunen regelmatig goede doelen, denk aan PinkRibbon,  Cliniclowns,  Sophia kinderziekenhuis.