Gratis verzending bij een besteding vanaf €50 euro

Ontmoet onze vriendjes

Gepubliceerd op 1 november 2021 om 15:58

 

Maak kennis met de Little Dutch knuffelpoppen!

 

Ken jij de Little Dutch knuffelpoppen al? Deze zachte popjes houden stuk voor stuk van knuffelen en spelen. De vijf vriendjes beleven samen een hoop avonturen en staan te popelen om overal met jou mee naar toe te gaan. We stellen ze graag aan je voor!

 

JIM
Jim is een echte avonturier. Samen met zijn vriendjes gaat hij graag op pad, want buitenspelen vindt hij het allerleukste om te doen. Als hij na een middag ravotten weer thuiskomt, zit zijn tuinpak áltijd onder de moddervlekken. In zijn zakken zitten schatten die hij die dag heeft gevonden. Mooie bladeren die uit de bomen zijn gefladderd, schelpen van het strand en stenen met bijzondere kleuren en vormen. Hij kan niet wachten om die aan jou te laten zien! Ga je snel met Jim mee op avontuur?

ROSA
Rosa geeft de beste knuffels en houdt enorm van dansen. Als er ergens muziek te horen is, laat ze met trots haar pirouette aan je zien. Haar schaterlach is goed te horen als ze door het huis zwiert. En na een schooldag vindt ze het heerlijk om thee te drinken en koekjes te eten met haar beste vriendjes. Schuif jij aan bij het theekransje van Rosa?

JULIA
Julia is dromerig en creatief. Op school vindt ze schrijven erg leuk, maar tekent ze nog liever. Ze maakt de mooiste knutselwerkjes met alle kleuren van de regenboog. Haar lievelingskleur is groen. Dat zie je ook terug in haar stoere jurkje. Want stoer is Julia zeker! Ze is niet bang om haar handen vies te maken. Mag Julia bij jou komen kliederen met verf?

EVI
Evi heeft eindeloos veel fantasie. Ze vindt het daarom geweldig om toneelstukjes te verzinnen. Het liefst doet ze dit samen met haar vriendjes en vriendinnetjes. Vadertje en moedertje of winkeltje spelen is haar favoriet. Zo kan Evi alles zijn waar ze van droomt. Soms speelt ze zelfs een stoere brandweervrouw en blust ze alle brandjes uit de straat. Kom jij met Evi spelen?

SOPHIA
Sophia is er voor jou wanneer je dat nodig hebt. Op spannende momenten mag je in haar handen knijpen en ze geeft je de dikste knuffels voor het slapengaan. Haar knuffelaapje gaat altijd met haar mee en vertelt de leukste grapjes om een glimlach op jouw gezicht te toveren. Samen staan jullie sterk! Pak jij Sophia’s handje vast?  

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.