• Gratis verzending bij een besteding vanaf € 39 euro
  • Gratis ophalen in IJsselstein
  • Inpakservice

Verzenden en Verzendkosten 

De verzendkosten worden berekend na mate het gewicht van het product. 

Maximale bedrag van verzendkosten bedraagt € 6.75 (met Track & Trace  NL)
Gratis verzending in Nederland vanaf € 45 euro.

5.0 – Levering 
Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres. Klein kruimeltje zal er alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Alle voorradige artikelen zullen binnen 3 tot 6 werkdagen na ontvangst van uw betaling bij u thuis worden afgeleverd, eventueel m.u.v. pre-orders.
kleding word bij ons na de bestelling met de hand gemaakt , bestelde artikelen die nog gemaakt moeten worden, hebben een langere levertijd. Dit kan maximaal 14 werkdagen duren. 

Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door PostNL. 

6.0 - Onjuiste bezorging 
Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. Klein kruimeltje kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.