• Gratis verzending bij een besteding vanaf € 39 euro
  • Gratis ophalen in IJsselstein
  • Inpakservice

Wie wil er tegenwoordig nu niet de BIBS speen voor hun kleintje? 
Het is een speen die fijn, modern & verantwoord is. De BIBS fopspenen zijn van het Deense merk BIBS. Zij maken al meer dan 30 jaar fopspenen!  In Nederland is deze speen de fopspeen van dit moment. De fopspeen heeft een ronde vorm en is gemaakt van natuurlijke materialen. BIBS zijn hip en staan geweldig, de vele kleuren zijn perfect te combineren bij de kleding van je baby! Daarnaast zijn de speentjes ook nog eens heel fijn voor je kleintje! Dit zijn de redenen waarom:


1.. Geproduceerd van natuurlijk Rubber Latex 100% BPA en PVC vrij!
2. De speen heeft een ronde speenvorm dat lijkt op een tepel. Hierdoor pakken baby'tjes de speen beter. 
3. De speen buigt af van het gezichtje van je baby, waardoor er geen irritatie plaats vindt rond het mondje van je baby. 
4. Het is gemaakt van lichtgewicht materiaal. 
5. Te bestellen in vele soorten kleurtjes zodat het perfect matcht met de kleertjes van je kleintje!
6. BIBS Fopspenen zijn te bestellen in 3 maten! De BIBS Fopspeen groeit met je kindje mee! 
7. Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN 1400+A1

 

Informatie gebruik

Lees altijd de gebruiksaanwijzing goed door voordat u de BIBS Fopspeen gebruikt en handel hiernaar.

-Voor het eerste gebruik 5 minuten de speen in gekookt water leggen
Pan met water laten koken, als het water kookt de spenen er in leggen met deksel er op.
Water niet door later koken anders kunnen de schildjes van de spenen verkleuren en wordt het rubber aangetast.

-Na het reinigen kan er water in het binnenste van het speentje zitten. Dit kan je er uit drukken. Speen goed laten drogen, zodat al het water verdampt is. Is het water nog niet uit het speengedeelte, dan kan dit een piepend geluid gaan maken. Laat de speen langer drogen.-De Bibs speen de volgende keer schoonmaken door er kokend water overheen te gieten. Vergeet niet om de randjes (aanhechting fopspeen/schildje) goed schoon te maken, anders gaat hier stof tussen zitten.
- De speen niet in magnetron sterilisator of vaatwasser reinigen. -Bewaar de Bibs speen droog en schoon. Plaats de Bibs speen niet in direct zonlicht of warmte. Hierdoor wordt het natuurrubber zacht, kleverig en gaat het verkleuren. Vervang de BIBS fop speentjes elke 4-6 weken
 
Geen plastic
BIBS Fopspenen die per stuk te bestellen zijn, worden door BIBS aangeleverd zonder plastic verpakking
BIBS levert en produceert deze natuurlijke spenen zo milieu neutraal mogelijk. BIBS geprobeerd dan ook zo min mogelijk plastic verpakkingen te gebruiken. Hierdoor wordt niet alleen plastic bespaard maar ook Co2 doordat er geen koeriersdienst hoeft te rijden. Onze BIBS Speentjes verpakken we in nette bubbel-enveloppen of brievenbusdoosjes zodat de zending door de brievenbus past. 

De BIBS Fop speentjes worden bij ons aangeleverd in grote zakken. Wij slaan deze speentjes per kleur en per maat op in afgesloten bakken.